Thaimassage

Thaimassage i Växjö

 Kommun

Region

kommunenAdvokat och jurist

Billigast försäkring

Låna pengar

Bokföring

Konferenser

Barnmorskemottagning

Apotek

Aktuellt inom regioner


Redaktionen   www.kommun.tv   

kommun.tv visar information från olika
ämnen, och tar ej ansvar informationstolkningar.

Vänligen informera info@kommun.tv
om Ni vill uppmärksamma kommun.tv något, tack.

Thaimassage

De allra flesta människor uppskattar att få en stunds skön massage. Det har massörer tagit fasta på och numera erbjuds därför många olika typer av massage i Växjö centrum och i andra delar av Växjö och resten av Kronobergs län. Exempelvis kan man boka in thaimassage, men också shiatsumassage, zonterapi, företagsmassage och vanlig massage. Det finns också flertalet spa att välja bland för den som inte bara vill ha massage utan också exempelvis ansiktsbehandling eller andra behandlingar samtidigt som man träffar en terapeut i någon form av massage. För den som gillar thaimassage, zonterapi och shiatsumassage så finns det många massörer och även massage terapeut att välja bland i Staden Växjö och Länet Kronoberg.

Thaimassage och shiatsumassage
Thaimassage är en form av massage som inkluderar stretching och djupmassage. Det finns många thaimassörer i Växjö stad och i Kronobergs län. Thaimassage kommer ursprungligen från Indien, men har nu spritt sig över resten av världen, inte minst till Sverige, till Kronoberg och till Växjö. Thaimassage är mycket gammalt, minst 2500 år. Om du är Växjöbo och vill ta del av denna spännande form av massage så tycker jag att du ska passa på. Det finns många massörer som gått massageutbildning i thaimassage och därför jobbar med att erbjuda thaimassage i Växjö. Thaimassage i Kronoberg finns i alla delar av Växjö och i resten av Länet Kronoberg. Shiatsumassage är en form av massage som kommer från Japan. Shiatsumassage har förekommit i flera årtionden i Japan och övriga delar av Asien och nu har turen kommit till Sverige, Kronoberg och Växjö. Shiatsumassage i Växjö är vanligt. Vid shiatsumassage i Kronoberg så använder massören fingrarna och handflatan för att trycka på olika delar av kroppen för att på så sätt lösa upp spänningar och öka rörligheten i leder och muskler. Man använder sig av tryck och stretching, så man knådar inte musklerna som man gör i vanlig svensk massage.

Spa och klassisk massage
För den som är intresserad av vanlig klassisk massage i Växjö finns det också mycket att välja bland, både som företagsmassage och på spa. Just spa i Växjö stad är väldigt populärt bland Växjöbor, Kronobergsbor och andra svenskar. Spa i Kronoberg finns det flera av, liksom spa i Växjös centrum. Där jobbar en och annan terapeut med spa och andra behandlingar. På spa kan man få zonterapi i fötterna, men också thaimassage och shiatsumassage. Intimmassage är inte så vanligt att få på spa, men intimmassage kanske man kan få hemma av sin sambo istället. Intimmassage i Växjö kan vara ganska svårt att hitta annars, men det finns säkert det med. Likaså gäller för intimmassage i Kronobergs län. Zonterapi i Växjö är lite lättare att hitta, eftersom det finns terapeut i Växjö som jobbar med detta. Thaimassage, shiatsumassage och annan form av massage är också populära presenter. Thaimassage i Växjö är också en uppskattad julklapp. Vill man gå en massageutbildning i Växjö så finns det också många sådana i Växjö.

Innehåll:
Thaimassage
Shiatsumassage
Zonterapi Intimmassage
Massage


A - Ö

Centerpartiet Vänsterpartiet Moderaterna Socialdemokraterna Feministiskt Initiativ